Проф. д-р е кандидатът за кмет на Пловдив на коалиция 

...
</TD
>Проф. д-р е кандидатът за кмет на Пловдив на коалиция 
Коментари Харесай

Ивайло Старибратов е кандидатът за кмет на Пловдив на ПП/ДБ

Проф. доктор е претендентът за кмет на Пловдив на коалиция  Продължаваме промяната/Демократична България. Информацията удостовери самият той пред Plovdiv24.bg. В момента се организират национални препоръки, които би трябвало да утвърдят направените номинации по райони.

" Все още не мога да разясня изрично, защото следва утвърждението на номинацията на национално равнище от националните препоръки “, сбито коментира проф. Старибратов номинацията си от пловдивските организации.

На въпрос на Plovdiv24.bg какво утвърждение е получила номинацията му проф. Старибратов отговори, че не е участвал на събранието, защото не е член на нито една от двете партии, а е от гражданската квота.

Защо решихте да влезете в борбата за кметския стол на Пловдив?

- Мога да дам доста на хората, натрупал съм и задоволително опит. Има доста неща, които не ми харесват в ръководството, само че дано това го оставим за по-нататък.

На последните парламентарни избори в действителност не бяхте част от листата на коалицията ДБ/ПП. Защо?

- По персонални аргументи

Очаква се при започване на идната се седмица ще бъда направено и публично изказване от ДБ/ПП по тематиката за локалните избори.

Проф. доктор  е преподавател в катедра " Компютърни технологии " към Факултета по математика и информатика на Пловдивския университет  " Паисий Хилендарски “,  ръководител е на Катедра " Методика на образованието и квалификацията “. 

В продължение на 13 години бе директор на Математическа гимназия " Акад. Кирил Попов “ - Пловдив. Председател е на пловдивската секция на Съюза на математиците в България. 

Той бе депутат в 46-ото Народно заседание, определен от листата на “Демократична България " в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР